Cautare

473 de rezultate pentru "mihaela dr" (3.12 secunde)
Emilian Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea, sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni.
Emilian Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea, sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni.
Otilia Chirita - pentru functia de prim-procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt (7,82), Laura Mihaela Sarcina - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu (7,74), Stefania Chelu - Parchetul de pe langa Judecatoria Strehaia (8,12) si Lavinia Mariana Ilie - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Carbunesti (8,39).
Fiecare inspector are una", a declarat Mihaela Raducan, sefa CJPC Gorj. In urma verificarilor efectuate la 16 agenti economici din Targu Jiu, Motru si Tismana, care comercializeaza preparate din carne, au fost identificate mai multe probleme.
Madalin Dica, Mihaela Obreja, Adrian Badea, Liviu Anghel, Florin Stanciulescu, Florina Panaite, Silviu Amza, Ionut Popescu, Cati Siret si Silvia Manole.
"Aceasta carte este, de fapt, un crampei, o incercare de strafulgerare a ceea ce au reprezentat pentru mine, pentru Mihaela, pentru copiii nostri, pentru familia noastra, curentele care ne-au influentat.
• Mircea Geoana a votat alaturi de sotia sa, Mihaela, la Liceul Jean Monnet din Capitala, pentru un presedinte care sa rezolve problemele adevarate si pentru referendum, "dar acest lucru nu va tine loc de Guvern competent, de presedinte care sa se ocupe de problemele adevarate si de creare de locuri de munca si de iesire din aceasta criza", a spus Geoana, dupa ce si-a exercitat dreptul de vot.
O stiu bine si pe sotia lui, Mihaela, care e machedoanca!", a spus Serghei Mizil. Un individ a trimis un SMS in care ii spunea lui Mizil "ca ar fi trebuit impuscat".
• Cultura - Nu ne-am putut decide pe cine sa alegem dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, asa ca le propunem pe amandoua.
Sotia liderului PSD, Mihaela Geoana, a afirmat recent ca sotul sau a fost "atacat energetic" in timpul dezbaterii finale dinaintea alegerilor prezidentiale.
Sotia liderului PSD, Mihaela Geoana, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca sotul sau a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finala din campania prezidentiala si ca si ea a simtit aceste influente.
Eu cred ca puteti sa obtineti mult mai bine aceste detalii de la Mircea Geoana si de la Mihaela Geoana", a mai aratat Nastase, care a adaugat ironic ca peste tot sunt energii:
Mihaela Geoana este, de asemenea, acuzata de fals. "Concluziile cercetarilor efectuate de ANI si asa-zisele "indicii temeinice" identificate de Agentie reprezinta o suma de neadevaruri si de erori comise fie intentionat, fie din lipsa de profesionalism", a raspuns Mircea Geoana.
"Ei ne-au informat ca s-a dispus achitarea in dosarul penal si au solicitat reluarea activitatii fiindca nu mai este valabil motivul pentru care s-a dispus incetarea raporturilor de serviciu", a declarat Mihaela Gontiniac, secretarul municipiului.
Terminam raportul si facem plangerea", a precizat Mihaela Gontiniac. Romulus Eram vrea daune moraleAproape in fiecare zi apar elemente care intaresc faptul ca adresele in baza carora au fost retrasi banii din garantie au fost "fabricate".
'Am privit cu amuzament toata tevatura "violet", desi mi-am pus de la inceput intrebarea in ce masura e mai ridicola doamna Mihaela, care a pus infrangerea dragostei sale pe seama flacarii cu pricina, decat "administratia prezidentiala" care l-a angajat si l-a tarat ca pe moaste pe magicianul izvorator de foc malefic cu pricina.
In Iasi, grupul nemultumitilor este condus de senatorul Mihaela Popa existand suspiciuni ca pozitiile recente ale deputatului Daniel Oajdea, contrare liniei oficiale a partidului, sunt dirijate din umbra de Popa.
Pe langa acestia au mai fost evidentiati procurorii Mihaela Mihai, dar si procurorul Aurel Simion, specializat in anchetarea faptelor de coruptie.
Tot de astazi, presedinta a acestei instante este Mihaela Elisabeta Cotora, iar vicepresedinte cu delegatie la aceeasi instanta este judecatorul Emanoil Robert Condurat.
Tot de astazi, presedinta a acestei instante este Mihaela Elisabeta Cotora, iar vicepresedinte cu delegatie la aceeasi instanta este judecatorul Emanoil Robert Condurat.
google-analytics.com